Ärkeängel healing

2005 gick jag en fantastisk healing utbildning i ärkeängel eller Daskalos healing. Healing tekniken har fått sitt namn efter grundaren Stylianos Atteshlis även kallad Daskalos (vilket betyder lärare på grekiska). Daskalos levde på Cypern 1912-1995. Daskalos är känd som en stor healer med stark medial gåva. Han hade ett nära samarbete och kontakt med ärkeänglarna (Mikael, Gabriel, Uriel, Rafael). Paul Skorpen som jag gick kurs för 2005 var elev hos Daskalos. Jag har senaste tiden känt att denna healing metod kallat på mig. Gick därför i februari i år samma kurs hos Maria Rosenlind.

 

Healing kan beskrivas som en energibehandling som frisätter kroppens energiflöde och självläkande förmåga. Andra kroppsterapier blir också healing eller självläkning. Enda skillnaden är att i en healingsession släpper jag som terapeut helt görandet. Sedan förra året har jag själv fått distanshealing som jag känt fantastiska resultat av den.

Healing är något som funnits i alla tider, dvs förmåga att via händerna utstråla läkande kraft. Vetenskapens medicin vill inte erkänna denna förmåga men det känns som det blir mer och mer accepterat igen. När jag gick min utbildning 2005 kändes det helt annorlunda. Vi är mer än bara vår fysiska kropp. Försöker förklara på ett enkelt sätt. Allt är energier, vibrationer och frekvenser. Dessa kan vi påverka. När vi lär oss mer om oss själva, lyssnar på kroppens signaler kan vi själva ”heala” oss och få balans i kroppens energisystem.

En healing session löser upp blockeringar i våra chakran och meridianer. Oftast är de emotionellt orsakade. Energin jobbar alltid för det högsta bästa för dig.