Behandling inkl. Bach blomsterterapi

Nyhet! Bach konsultation och behandling samt en personlig flaska med Bachblomstermedel.

Pris: 800 kr 75 minuter Ord 850 kr (Behandling 700 kr samt personlig flaska värde 200 kr)

Nu finns det möjlighet att kombinera en behandling med Bach blomsterterapi! Kropp & själ hänger ihop. Våra fysiska obalanser är en spegel som visar våra mentala obalanser. Genom att behandla de känslomässiga obalanserna behandlar du även de fysiska obalanserna. Behandlingen inled med en Bach konsultation utifrån där du befinner dig. Därefter en balanserande behandling. Olika känslotillstånd som rädslor, stress, sorg, trötthet ger spänningar i vår fysiska kropp och obalans i våra chakran. Efter behandlingen får du din personliga flaska med max 7 olika växtenergier (värde 200 kr) med dig hem. Detta innebär att behandlingen fortsätter att verka.

Vad är Bach blomstermetod?
Den engelska läkaren Dr Edward Bach upptäckte i naturen en läkekraft. Växterna är naturliga, kraftfulla, helt fria från gifter och biverkningar. En naturmedicin som har en läkande förmåga att balansera de obalanser som påverkar vår hälsa. Dr Bach blomstermedel är essenser av blommor som används för att påverka olika känslotillstånd. 38 olika blomsterenergier är uppdelade i sju olika kategorier som rädsla, osäkerhet, ointresse för nuet, ensamhet, överkänslighet för yttre påverkan, modlöshet, förtvivlan och skuld. Blomsterdropparna ökar energin i kroppen och öppnar upp kanaler för läkningsprocessen. Bachmedlens högsta och viktigaste uppgift är att väcka och stimulera det högre jaget-själen till utveckling och helande.

Citat från Dr Bach:
”sjukdom är varken grymhet ett bestraffning. Det är ett verktyg som själen tillgriper för att få oss att uppmärksamma våra fel och brister. Sjukdomarnas uppgift är att hindra oss från att göra ännu fler och större felsteg och att föra oss tillbaka till sanningens och ljusets väg vi aldrig borde ha lämnat.”