Behandlingar

Mina behandlingar inleds med samtal. Är du ny kund bokar du ”Ny kund-behandling”. Vid första besöket behövs extra tid för genomgång av hälsodeklaration. Behandlingsmetod bestäms utifrån dina besvär.

Efter behandlingen är det viktigt att du tar det lite lugnt. Kroppen är påverkad och reagerar på olika sätt. De första timmarna/dagarna efter en behandling kan du märka olika reaktioner ex. att du får gå på toaletten oftare, du sover bättre, frusen, trött, varm eller kanske känslor som förstärks.

Jag jobbar under tystnadsplikt.

Priser
60 min, 700 kr
10-kort,  6.300 kr (ord 7.000 kr) gäller för 60 minuter
5-kort, 3.400 kr (ord 3.500 kr) gäller för 60 minuter
Ny kund-behandling, 700 kr (ord 850 kr) gäller första besöket

Hos mig betalar du med kort, kontant eller Swish nr 123 290 28 49.

Boka din behandling online

Kraniosakral behandling

En metod som varligt behandlar huvudets olika ben i förhållande till ryggraden och bäckenet. Kraniosakral terapi löser blockeringar i kroppens fasciala vävnad. Fascia är den struktur i kroppen som omger varje del av vår anatomiska byggnad. Behandlingen är mycket lätt och inkännande. Under hela behandlingen upplevs en mycket djup och behaglig avslappning. Ett stort antal problem kan med fördel behandlas med kraniosakral terapi: huvudvärk, migrän, yrsel, whiplash, ryggskott, foglossning, ischias, ledproblem relaterade till muskler och nerver.
Boka behandlingen


DCM Djupgående cirkulationsmassage

DCM är en mjuk men djupgående och stressreducerande behandling. I behandlingen kombineras manuell lymfdränage och klassisk bindvävsmassage. Massagen löser upp blockeringar som uppstår i en spänd muskulatur. Behandlingen är bra vid olika stresstillstånd, huvudvärk, spänd muskulatur, fibromyalgi, olika smärttillstånd, reumatiska tillstånd, bröstopererade och svullnader (ödem). DCM är en registrerad behandlingsform som är grundad och utvecklad av Lena Berndtsdotter på Kropps Harmoni Terapeut Skolan i Landskrona.
Boka behandlingen


Manuell lymfdränage

Mjuk massage i lymfans riktning. Behandlingen är utmärkt efter bröstoperationer och svullnader/ödem. Även bra vid stresstillstånd, smärtsyndrom och i utrensande syfte. Ett väl fungerande lymfkärlsystem påverkar och höjer immunförsvaret vilket påverkar vår hälsa positivt.
Boka behandlingen


Klassisk bindvävsmassage

Klassisk bindvävsmassage är en metod som avser att lösa upp förtätad bindväv. Tekniken är en speciell dragteknik med fingrarna, olja används inte. Metoden är en tysk medicinsk massageform utvecklad av läkare på 1930-talet. Klassisk bindvävsmassage har en stark effekt på blodcirkulationen och lösgör samt öppnar våra fascior vilket ger en ”befriande” känsla och spänningar kan släppa. Sänker även nervspänningen i kroppen och harmoniserar våra inre organ.

Resultatet med en behandling blir smärtlindring, ökad rörlighet och förbättrad cirkulation. Behandlingen är bra vid cirkulationsrubbningar, muskelspänningar, huvudvärk och migrän, astma, allergi, magproblem, matsmältningsproblem och reumatiska tillstånd.
Boka behandlingen


Dr Bach blomsterterapi

38 olika växter med läkande förmåga ingår i Dr Bach blomsterterapi. Metoden utvecklades på 30-talet av läkaren Dr Edward Bach. ”Behandla människan och inte sjukdomen”- så lyder grundtesen i Bachterapin. Blomessenserna har en unik förmåga att påverka vårt sinne och våra känslor. De är helt fria från biverkningar och kontraindikationer och kan tas av alla, även gravida och barn. Även våra husdjur kan använda dessa.

Personlig flaska 200 krAvbokningsregler

Vänligen avboka senast 24 timmar innan avtalad tid. Detta ger mig möjlighet att boka in en annan klient. Ej avbokad tid debiteras med hela beloppet.