Extra info pga Corona

Vill informera extra pga. Corona virus. Jag har bestämt mig för att ha öppet både för behandling och klasser i yinyoga samt restorative yoga. Är du förkyld eller känner dig dålig ber jag Dig att avboka din tid. Det är okej 2 timmar innan behandling eller klass. Jag ställer givetvis in om för många avbokar. Även om  jag själv inte mår bra. I övrigt ser jag inga hinder!

Är det någon gång ni ska ta behandling så är det nu! Du som är frisk kan få ett mycket starkare immunsystem. Jag rekommenderar främst kraniosakral terapi. I denna behandling sänks ditt sympatiska nervsystemsom i sin tur ändrar biokemiska processer i ditt kroppsliga system. Detta stärker din motståndskraft mot sjukdomar.

Tankar och rädslor får en fysisk effekt. Vi skapar vår verklighet via våra övertygelser. Enligt kvantfysik är allt sammankopplat och vi kan även förstärka våra rädslor i kollektiva fält ”morfiska fält”. På bästa sätt försök även att inte ta in för mycket information. Allt detta skapar ”masshysteri”. Därför så viktigt att även ”leva” som vanligt och se det postiva. Ge dina celler och din kropp positiv näring! <3

Nu är jag även klar med min utbildning i Instant transformation och är certifierad practioner. Instant eller ”omedelbar” transformation är ett fantastiskt verktyg som möjliggör omedelbara förändringar på tillstånd i kroppen som fysiska smärta, mentala o emotionella tillstånd eller begränsningar i våra liv. Dessa sessioner utför jag både på distans och i möte på min mottagning. Tom sista april har jag rabatt på distans med Instant transformation 400 kr 45 minuter (ord 1500 kr). Vi hörs då på telefon.

Ta hand om Dig! <3

Kram Tinna