Healing

2005 gick jag en fantastisk healing utbildning i ärkeängel eller Daskalos healing. Healing tekniken har fått sitt namn efter grundaren Stylianos Atteshlis även kallad Daskalos (vilket betyder lärare på grekiska). Daskalos levde på Cypern 1912-1995. Daskalos var en stor healer med en stark medial gåva och hade ett nära samarbete och kontakt med ärkeänglarna (Mikael, Gabriel, Uriel, Rafael). Paul Skorpen som jag gick kurs för 2005 var elev hos Daskalos.

Under flera år använde jag denna healingmetod men av någon anledning har den lagts åt sidan. Flera utbildningar inom craniosacral terapi samtidigt var troligtvis anledningen. Jag har senaste tiden känt att denna healing metod kallat på mig. Gick därför i februari i år samma kurs hos Maria Rosenlind för att komma igång igen.

Healing kan beskrivas som en energibehandling som frisätter kroppens energiflöde och självläkande förmåga. Andra kroppsterapier blir också healing eller självläkning. Enda skillnaden är att i en healingsession släpper jag som terapeut helt görandet och klienten får överlämna sig totalt. Sedan förra året har jag själv fått distanshealing som jag känt fantastiska resultat av. Healing är något som funnits i alla tider, dvs förmåga att via händerna utstråla läkande kraft. Vetenskapens medicin vill inte erkänna denna förmåga men det känns som det blir mer och mer accepterat igen. När jag gick min utbildning 2005 kändes det helt annorlunda. Vi är mer än bara vår fysiska kropp. Försöker förklara på ett enkelt sätt. Allt är energier, vibrationer och frekvenser. Dessa kan vi påverka. När vi lär oss mer om oss själva, lyssnar på kroppens signaler kan vi själva ”heala” oss och få balans i kroppens energisystem. En healing session löser upp blockeringar i våra chakran och meridianer. Oftast är de emotionellt orsakade. Energin jobbar alltid för det högsta bästa för dig.

I ”Daskalos” healingen har jag en nära kontakt med ärkeänglarna Mikael, Gabriel, Uriel och Rafael, Maria samt Kristus och White Eagle. Healingen tar ca 60 min. Under tiden ligger du på bänken. Under tystnad o stilla musik lägger jag mina händer på dig utifrån ett mönster.

Sista veckorna har jag gett flera healing sessioner med Daskalos healing. Upplever hur denna healing starkt påverkar nervsystemet positivt med djupare o bättre sömn och stressreducerande. Kommentar från en klient. ”Kan du tänka dig jag sov 9 timmar i natt. Har inte hänt de senaste åren. Så härligt! Tack än en gång för behandlingen!”

Nu finns även healing som enskild behandling på bokadirekt. Vill du komma fler än en gång. Kan du köpa minst tre behandlingar för 550 kr styck (ord. 600 kr).