Närvaránde helg Retreat 24-26 juli

I samarbete med Ing-Marie Sönne och Lena Nätt blir en helg retreat i Habo i juli med Yinyoga, EKIM och Vedic Art. Alla tre har vi studerat EKIM ”en kurs i mirakler”. Nu sammatstrålar vi för att ge dig en helg där du får nycklar till ditt inre. En helg i stillhet och tystnad. Vill du följa med på ditt livs resa resan hem? Denna helg är vi Närvarande med vårt Hela jag.

  • Tid: Fredag 24 juli 10.00–Söndag 26 juli 19.00
  • Plats: Norra Bäckebo Habo
  • Investering i Dig 3300 kr. I detta ingår kursen, lunch, middag och fika. Det finns möjlighet för övernattning med frukost för 100kr/ natt. Anmälan görs senast 1 juli via pm eller telefon till någon av oss, tillsammans med en anmälningsavgift på 900 kr som betalas in via swish till 073-8412916.

Lite om programmet:

Vi börjar dagarna med Yinyoga och fortsätter sedan med att studera EKIM. Därefter målar vi Vedic Art och avslutar dagen med Yinyoga. Mellan passen finns stund över för promenad och om du vill ett dopp i Vätterns klara rena vatten. Till lunch och middag avnjuter vi Ayurvedisk mat (lagad av Nayana Chouhan).

Yinyoga med Tinna

Yinyoga är en lugn, inre meditativ yogaform. En kombination av mindfulness, yoga och kinesisk medicin. Vi stannar länge i positionerna och här skapas tid för eftertanke och reflektion. Närvaro och stillhet!

EKIM (En kurs i mirakler) med Lena

Vad är illusion och vad är himmelriket? Här får vi känslan av Kärnan. Vad som är Helige Ande eller när det är Egot som förkläder sig. Både för dig som inte kommit igång med EKIM och för dig som läst och läser den.

Vedic Art med Ing-Marie

Att måla bortom tanke och intellekt. Vi målar efter Vedic Arts 17 principer, ett fritt skapande.

Vad behöver du då ta med till denna helg?

Yogamatta och filt (finns några att låna om du inte har), EKIM boken (om du har).

Varmt Välkommen till en oförglömlig helg!

Tinna, Ing-Marie och Lena