NärvarAnde helgRetreat 11-13 september

Retreaten i juli blev mycket uppskattad och vårt koncept med Yin yoga, Vedic Art och Kurs i Mirakler! I samarbete med Ginova Ing-Marie Sönne och Lena Nätt blir det även en NärvarAnde helgretreat i september. Alla tre har vi studerat En kurs i mirakler (EKIM). Vi ger Dig en helg där du får nycklar till ditt inre. En helg i stillhet och närvaro. Vill du följa med på ditt livs resa – Resan hem? Denna helg är vi Närvarande med vårt Hela jag.

  • Tid: Fredag 11 september 10.00–Söndag 13 september 18.30
  • Plats: Norra Bäckebo Habo
  • Investering i Dig 3600 kr. I detta ingår kursen, lunch, middag, frukost dag 2 och 3 samt fika. Det finns möjlighet för övernattning 250kr/natt. Anmälan görs senast 1 september via pm eller telefon till någon av oss, tillsammans med en anmälningsavgift på 900 kr som betalas in via swish till Ginova Ing-Marie Sönne 073-8412916. Max 6 platser så anmäl dig snart.

Lite om programmet:

Vi börjar dagarna med Yinyoga och fortsätter sedan med att studera EKIM. Därefter målar vi Vedic Art och avslutar dagen med Yinyoga. Till lunch och middag avnjuter vi Ayurvedisk mat

Yinyoga med Tinna

Yinyoga är en lugn, inre meditativ yogaform. En kombination av mindfulness, yoga och kinesisk medicin. Vi stannar länge i positionerna och här skapas tid för eftertanke, reflektion, närvaro och stillhet.

En kurs i mirakler(EKIM) med Lena

Vad är illusion och vad är himmelriket? Här får vi känslan av Kärnan. Vad som är Helige Ande eller när det är Egot som förkläder sig. Både för dig som inte kommit igång med EKIM och för dig som läst och läser den.

Vedic Art med Ing-Marie

Att måla bortom tanke och intellekt. Vi målar efter Vedic Arts 17 principer, ett fritt skapande.

Vad behöver du då ta med till denna helg?

Yogamatta och filt (finns några att låna om du inte har), EKIM boken (om du har).

Varmt Välkommen till en oförglömlig helg!

Tinna, Ing-Marie och Lena

Några ord  från en deltagare på vår Retreat i juli:

”Trots att kombinationen av djupa samtal, jobbet med kroppen och sinnet som väckte mycket känslor/tyngd blev stämningen aldrig tung och processen som det personligen var väldigt lätt! Min upplevelse är att upplägget av stort fokus varvat med Yinyogan och att få ”måla av sig” var väldigt fruktbart, gynnsamt. Och den goda maten uppe på det! Närvaranderetreat är den bästa tänkbara mylla ♡ för att ta sig ett steg vidare eller två! I djupaste tacksamhet o vördnad!”