Nyhet 4-hands kraniosakral behandling

From 1 oktober kommer jag och Malena Kvist dipl. kraniosakral terapeut erbjuda 4-hands kraniosakral behandling i min lokal på Dunkehalla. En 4-hands behandling innebär att två terapeuter arbetar samtidigt med dig som klient. Detta blir oftast mer kraftfullt och djupverkande än att få behandling av en terapeut. Ett vanligt sätt att jobba som kraniosakral terapeut. En gång i veckan kommer vi att erbjuda detta. Om du önskar tid vid annat tillfälle hör av dig då det kan vara möjligt. I oktober har vi ett fint ”introduktions erbjudande” med ett reducerat pris.

  • 4-hands kraniosakral behandling 45 minuter NU 800 kr (ord.pris 1100 kr). Boka din tid här

Om behandlingen
Vid kraniosakral behandling jobbar terapeuten med sina händer och med ett mycket lätt och mjukt tryck på kroppen assisteras klientens hela system till självkorrigering och hälsa. En behandlingsmetod där klientens kropp bestämmer vad som sker, inte terapeuten. Stillhetskonceptet är central i kraniosakral terapi. Kroppen guidas in i mer stillhet, för i stillheten får vi kontakt med våra inre resurser och nervsystemet lugnas. Läkning kan då ske på ett djupare plan.

Vad kan behandlas?
Stressrelaterade problem eller som en förebyggande behandling för en bättre hälsa. God effekt vid ex huvudvärk, migrän, axel-nack och ryggbesvär, ledbesvär, whiplash, kronisk smärta, fibromyalgi, koncentrationssvårigheter, tinnitus, magbesvär m.m

Kundrecensioner

”Tack för behandlingen! Jag kände mig totalt avslappnad i kroppen efteråt. Kände mig väldigt väl omhändertagen och trygg med er båda två. Mot slutet av behandlingen upplevde jag att något hände, kände en frid och ett lugn i kroppen som jag inte känt på länge. Värken i ländryggen är bättre och jag känner mig inte lika stel i nacken som innan. ”

”En underbar behandling med fantastiskt resultat. Med en känsla av omslutande. Vackert samtidigt.”

”En härlig behandling som gav mycket energi.”

”Tack för underbar behandling! Känner mig klar i huvudet. Lätt och lugn på ett bra sätt.”