Paketpris kraniosakral terapi

Har du ett specifikt problem? Då kan det vara bra att starta med tre täta behandlingar och jag erbjuder därför ett paketpris. Det är väldigt individuellt hur snabbt du svarar på behandlingen beroende på hur länge du haft obalansen.

Köp 3 behandlingar, dvs paketpris 1800 kr (ord pris 700 kr för 60 min) giltighetstid 2 månader. OBS! Gäller ej ny kund. Vi första tillfället boka ny kund behandling till ord. pris (700 kr).

Vad är kraniosakral terapi?

  • Kraniosakral terapi är en mjuk behandling där man rättar till små felställningar mellan skallens ben, ryggraden och bäckenet. Man löser spänningar i bindväv och hjärnhinnor, balanserar nervsystemet, normaliserar trycket i ryggmärgsvätskan.  När allting är normalt och i balans finns det en subtil grundrörelse. Om det finns en olika obalanser i kroppen kommer avvikelser ske från denna rörelse. Genom att följa denna rörelse känner jag som terapeut var dessa blockeringar eller obalanser finns. Väldigt mjukt följer jag som terapeut med i den rörelse i vävnaden. När den hittar ett läge den tycker om kommer rörelsen och stanna. I stillhet ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser så att en djup läkning kan ske. Varje behandling blir individuellt anpassad efter dina besvär. En behandling kan upplevas mycket avslappnande. Efter kan du bli väldigt trött så det är bra att ta det lugnt efter. Läs mitt blogg inlägg om behandlingsmetoden