Retreat ”under kastanjeträdet” 26-28 juni

Välkommen på en kreativ och hälsosam helg med Yinyoga samt Vedic Art under ledning av Tinna Olofsdotter och Ing-Marie Sönne!

Platsen för retreaten är gården ”Under kastanjeträdet”. En lugn och harmonisk oas på landet i Bölarp utanför Laholm. Dagarna kommer att varvas med läkande yinyoga morgon samt em/kväll och två heldagar med frigörande målning Vedic Art. Vi bor tillsammans på gården som erbjuder helpension med vegetarisk mat och trevligt, bekvämt boende. Platsen erbjuder möjlighet att vistas både inomhus o utomhus med målning samt yinyoga. Medtag eget målarmaterial (penslar, akrylfärg, målarduk eller tapetrulle). Gärna egen yogamatta och filt (enstaka finns att låna).

Tid: Start fredag 26 juni kl 15.00 och avslutning söndag 28 juni kl 17.00

Plats: Under kastanjeträdet Bölarp Laholm

Investering i Dig själv: 3900 kr inkl kurskostnad och helpension (dubbelrum)

Anmälan här. Meddela om du har allergi eller vill ha specialkost samt vem du vill dela rum med. Du är anmäld när du inbetalt 1000 kr till BG 5077-0072 eller swish 123 290 28 49. (OBS! Max 10 platser) Sista anmälningsdag 1 juni!

Yinyoga ”vila sinnet och hitta lugnet inom Dig!”

Yinyogan kräver inga förkunskaper och passar alla. Yinyoga är en lugn, inre och meditativ yogaform. En kombination av mindfulness, yoga och kinesisk medicin. Vi stannar länge i postionerna och här skapas tid för reflektion, närvaro och eftertanke. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi jobbar med bolster, kudde och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt i den del av kroppen som vi jobbar med. Du praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

Vedic Art ”att måla bortom tanke och intellekt!”

En kurs för Dig som vill komma i kontakt med din kreativitet och din inre röst. Metoden kräver inga förkunskaper. Genom skapandet tillåter du dig att släppa kontrollen och bara vara i NUET. Vedic Art metoden grundades år 1988 i Sverige av Curt Källman. Ordet “Vedic” kommer från det indiska sanskritordet “Veda” som betyder kunskap eller visdom. En viktig del av metoden är “De sjutton Vediska Principerna för konsten och livet”. 

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Känn Dig varmt välkommen!

Tinna Olofsdotter 
Yinyoga instruktör (mobil 0733-102055)

Ing-Marie Sönne
Vedic Art lärare (mobil 073-8412916)

Bilder från ”Under kastanjeträdet”