Sagt av kunder


Här är några reaktioner och recensioner av kunder som genomgått behandlingar hos mig.

Vill bara tacka för den sköna väl valda behandling som jag fick igår. Var fruktansvärt trött efteråt. Idag känner jag mig bättre i kroppen. Den smärtar inte lika mycket och känns inte så spänd. Längtar redan efter nästa! 2017-08-17

Något stort hände mig när jag var på behandling hos dig senast. Axeln känns fortfarande bra. Det var häftigt det som hände på bänken. Armen rörde sig av sig självt. Jag kände stor skillnad i hela mig efteråt och det har hållit i sig. 2017-05-02

En klients upplevelse efter en craniosacral behandling 160511:
”Hej, här kommer lite info från gårdagen efter behandling. Var påverkad resten av dagen så även del av idag. Fick en rejäl utrensning ca 2 timmar efter, känner mig mycket rörligare i kroppen i all synnerhet i ryggen där du höll på flera ställen. Där har jag haft en låsning under lång tid. Känns lättare att andas och jag känner mig fylld av energi. Jag är överväldigad av resultatet. Tack!”

”Känner mig alltid trygg med behandlingar hos Tinna. Jag vet att varje behandling blir rätt för mig.Tinnas inkänningsförmåga för vilken behandling man behöver är fantastisk. Värk i rygg ,nacke och axlar har jag fått stor hjälp att bli av med. Kan varmt rekommendera behandling hos Tinna. Tinnas engagemang och entusiasm är underbart. Så tacksam att jag har möjlighet att få vara kund hos Mina Händer.” /Solstickan

”Dina behandlingar är helt enorma. Man mår bra flera dagar efteråt!” /Monika

”Mina händers placering (med utsikt över Vättern och Jönköping) är som en liknelse till vad du får när du bokar en tid hos Tinna – storslagen! Tinna har en fantastisk förmåga att möta mig som kund med ett leende, lugn och professionalitet. Hennes varma sätt bidrar till att behandlingen bli magisk! Kan varmt rekommendera Tinna då hon både har hjälpt mig med ländryggsont, bindvävsmassage när jag hade gipsad och lymfmassage. Jag har alltid lämnat Mina händer med den härliga utsikten med en härlig känsla i kroppen.” /Marlene