Sagt av kunder


Här är några reaktioner och recensioner av kunder som genomgått behandlingar hos mig.

190411 ”Jag sökte mig till Mina Händer p g a stel nacke som gav mig huvudvärk och hade även ofta väldigt ont bakom ena skulderbladet. Efter några behandlingar med bl a kranisakral terapi, har jag inte känt värken och känner mig dessutom mycket smidigare och piggare. Behandlingarna gav mig mersmak, så nu vill jag gärna unna jag mig behandling mer regelbundet för mitt välbefinnande. Eftersom jag bor på Skänkeberg, börjar mitt besök hos Tinna redan när jag går hemifrån, gärna tidigt på dagen. Det blir en fantastisk promenad på stigarna utefter Dunkehalla-ån både ner och sedan hem igen. Det rekommenderas varmt, även om man åker bil eller buss.”

”Dina behandlingar är helt enorma. Man mår bra flera dagar efteråt!” /Monika

”Mina händers placering (med utsikt över Vättern och Jönköping) är som en liknelse till vad du får när du bokar en tid hos Tinna – storslagen! Tinna har en fantastisk förmåga att möta mig som kund med ett leende, lugn och professionalitet. Hennes varma sätt bidrar till att behandlingen bli magisk! Kan varmt rekommendera Tinna då hon både har hjälpt mig med ländryggsont, bindvävsmassage när jag hade gipsad och lymfmassage. Jag har alltid lämnat Mina händer med den härliga utsikten med en härlig känsla i kroppen.” /Marlene