Sagt av kunder


Här är några reaktioner och recensioner av kunder som genomgått behandlingar hos mig.

”Känner mig alltid trygg med behandlingar hos Tinna. Jag vet att varje behandling blir rätt för mig.Tinnas inkänningsförmåga för vilken behandling man behöver är fantastisk. Värk i rygg ,nacke och axlar har jag fått stor hjälp att bli av med. Kan varmt rekommendera behandling hos Tinna. Tinnas engagemang och entusiasm är underbart. Så tacksam att jag har möjlighet att få vara kund hos Mina Händer.” /Solstickan

”Dina behandlingar är helt enorma. Man mår bra flera dagar efteråt!” /Monika

”Mina händers placering (med utsikt över Vättern och Jönköping) är som en liknelse till vad du får när du bokar en tid hos Tinna – storslagen! Tinna har en fantastisk förmåga att möta mig som kund med ett leende, lugn och professionalitet. Hennes varma sätt bidrar till att behandlingen bli magisk! Kan varmt rekommendera Tinna då hon både har hjälpt mig med ländryggsont, bindvävsmassage när jag hade gipsad och lymfmassage. Jag har alltid lämnat Mina händer med den härliga utsikten med en härlig känsla i kroppen.” /Marlene