Yinyoga & Restorative yoga på Dunkehalla

Nu finns höstens o vinterns tider för Yinyoga och Restorative yoga på Bokadirekt! Sedan Corona har jag minskat antalet deltagare till 6 stycken på Dunkehalla och möjlighet finns att ligga i enskilt rum. Begränsat antal platser så jag hoppas Du har överseende. Utökar med fler pass om det finns intresse. Alla pass är på Dunkehalla i min lokal Mina händer för kropp & sinne. Inga förkunskaper krävs. Du kan betala per gång eller köpa 10-kort (gäller 12 månader). Ha mjuka kläder och ta med vattenflaska. Ett pass är som en behandling så ta det lugnt efter.

Följande tider gäller from vecka 33

Yinyoga 90  minuter torsdagar 17.00 och söndagar 17.00 samt varannan tisdag from 25 augusti 17.30 

Yin Yoga är en lugn inåtgående tyst meditativ yogaform där man i första hand påverkar yindelarna i kroppen, såsom bindväv, leder och ligament. Yinyogan utförs med avslappnande muskler och positionerna utförs sittande och liggande, vi stannar i varje position under en längre tid, ca 3-5 minuter.

Yinyoga soft 90 minuter varannan måndag 17.30

Ett mjukare pass med extra stöd då vi stannar längre i vissa positioner (10-20 minuter). Detta pass är ett yinyoga pass varvat med Restorative yoga. Vi går djupare in i YIN dvs stillhet, närvaro och vila. Ett skönt pass för att stilla sinnet!

Restorative yoga 26 september, 24 oktober, 21 november 10.00-12.00

Restorative betyder återhämtning och vi vilar ”länge” dvs 10-20 minuter i positioner med extra stöd av kuddar, filtar, bolster och yogablock. I Restorative yoga aktiveras det parasympatiska nervsystemet. Vi tillåter oss att vila i närvaron HÄR & NU i kroppen och andetaget. Inga krav och inga måsten. En stund i stillhet och omtanke!

Namaste!

Tinna